Pe baza unui plan de dezvoltare foarte minutios intocmit, Ovoest a putut accesa, in anul 2011, fonduri europene,  pe care le-a investit in ferma Boldur din jud. Timis, transformand-o efectiv intr-una din cele mai moderne si dotate companii din industria producatoare de oua din Romania, care controleaza absolut intregul ciclu de productie, de la puiul de o zi pana la ambalarea oualor.

Principalul obiect de activitate al Ovoest este productia, ambalarea si comercializarea oualor. Aproximativ 50% din productie este livrata in Romania si restul de 50% se livreaza la export.

Ovoest este preferata de multe companii din Romania, precum si de mari lanturi de magazine precum Kaufland sau Lidl, dar si de multe companii din afara tarii, intrucat este printre putinele companii din Romania care detin ferme de crestere proprii, fabrica de nutreturi combinate si unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de ambalare din tara, dotat cu cel mai performant echipament de sortare oua.

Un alt aspect pentru care suntem preferati esta ca gainile ouatoare sunt crescute la sol, in hale mari, curate si acoperite.

Ovoest detine brandul de oua le Naturelle, oua rosii proaspete, 100% romanesti, de la gaini crescute in hale, la sol, brand binecunoscut deja in toate magazinele Kaufland din Romania.

Un alt plus al Ovoest il constituie experienta specialistilor din cadrul echipei, specialisti in hrana pasarilor, medici veterinari, ingineri, care si-au unit fortele pentru a ne implini misiunea.